Pagina's

maandag 23 juli 2012

Happy eyes.


Tumblr_lrn563fnmy1qa3kooo1_500_large
Heey,
Als je ziet hoe visagisten altijd in de weer zijn met hun kwasten, sponzen potloden, dan is het net als of ze met make-up in hun handen geboren zijn. Maar ook zij hebben dat natuurlijk niet in 1 dag geleerd. Ze hebben ook blunders gemaakt. 
Want to know some tips & tricks?


♥IS IT LOVE OR IS IT ART♥

Wordt dus niet meteen chagrijnig als het niet in 1 keer lukt.
Bel een paar vriendinnen op en organiseer een make-upmiddagje. Smeer, klieder & verpest vrolijk, totdat het steeds beter gaat.

Tumblr_lq2xd9psbt1qd5zqzo1_500_large

Eye Tricks.


~ Breng voordat je oogschaduw opdoet een beetje foundation of poeder op de oogleden aan. Je oogschaduw blijft dan beter zitten en dekt beter.


~ Donkere tinten brengen naar achteren, lichtere tinten halen naar voren. Heb je dus bolle oogleden, breng dan juist een donkere tint oogschaduw aan. Als je de arcadeboog donkerder maakt krijg je meer diepte. En door een lichte kleur oogschaduw aan te brengen onder je wenkbrauw krijgen je ogen een open opslag.


~ Oogschaduw kan er heel mooi uitzien in de verpakking, maar op je huid ziet het er meestal heel anders uit. Grijze oogschaduw bijvoorbeeld, maakt de huid donkerder. Als je dan een vermoeide, vale of grauwe huis hebt, kan grijze oogschaduw het effect geven van zware oogleden.



2 opmerkingen: