Pagina's

zondag 1 juli 2012

Tips for Rainy days


Heey,
Vandaag hebben wij een aantal tips voor als het regent in de zomervakantie. En aangezien wij in Nederland wonen gaat dat waarschijnlijk wel voorkomen. Wij hopen dat jullie er wat aan hebben!
Tumblr_ltov9ajxwi1qi23vmo1_500_large

Volg jij toevallig een tv serie online, zoals wij? Bijvoorbeeld pretty little liars, vampire diaries of gossip girl? En moet je nog veel afleveringen zien? Doen lekker een maskertje op, neem iets lekkers erbij en ga lekker op je bedje een tv serie marathon houden :)


521430_294248930670793_614964762_n_large

Mest je kamer uit. Doe alle dingen die je niet meer gebruikt in een grote zak en breng het naar de kringloopwinkel of als het niet bruikbaar meer is naar de container. Je kan ook alleen je kledingkast uitmesten. Alles wat je niet meer past/draagt doe je weg zodat je weer meer ruimte hebt voor andere kleding!


Tumblr_lyihj9ilg31qgujfno1_400_large

Bak iets lekkers! Bijvoorbeeld cupcakes of een taart en versier het. Daarna nodig je vriendinnen uit en houd je een high tea. Je kan natuurlijk ook samen iets bakken dat is nog gezelliger! 




Do it yourself! Zoek op youtube filmpjes van do it yourself en doe eens lekker creatief! Je kan natuurlijk ook zelf iets verzinnen om te doen! 


Tumblr_lx10y8sm4o1r87pido1_500_large


Shoppen in een overdekt winkelcentrum! Als het regent kan je natuurlijk gaan shoppen in een overdekt winkelcentrum. Woon je in de buurt bij Rotterdam, neem dan eens een kijkje in Alexandrium. Als je te lui bent of echt geen zin hebt om ook maar 1 stap buiten de deur te zetten kun je natuurlijk ook online shoppen! Bijvoorbeeld bij: Forever21 of  River Island

~Wat doen jullie op regenachtige dagen?~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten